Select Page

Content marketing leidt tot duurzame klantrelaties

Oct 27, 2015Content Marketing, Online Marketing

Content marketing is goedkoper, efficiënter en duurzamer dan traditionele marketing!

De hele dag door worden we gestoord door reclames of billboards waar we niet om vragen. En we zijn inmiddels zo gewend aan die continue stroom van informatie dat we veel daarvan niet eens meer bewust tot ons nemen en omdat de meeste informatie gewoon niet relevant is. Probeer dan nog maar eens op te vallen als merk of bedrijf.

content_marketing

Content marketing, ook wel ‘strorytelling’, genoemd speelt naadloos in op bovenstaande

  • Met content marketing bied je informatie aan waar de consument of zakelijke klant ook echt naar op zoek is. Dit komt doordat de informatiebehoefte van de klant altijd het uitgangspunt is voor de creatie van content, en dus nooit het product of de te verkopen dienst van je merk of bedrijf. Door deze benadering ben je pas echt relevant voor je doelgroep(en).
  • Content marketing is een sympathieke vorm van marketing. Consumenten vinden veel van hun informatie zelf. Hen dwingen te kijken naar een televisiereclame, een schreeuwende homepage of een reclamefolder is dus nergens meer voor nodig.
  • De kosten voor content marketing zijn namelijk relatief laag, omdat er geen tot weinig advertentie’s ingekocht hoeft te worden.

Hulp nodig bij je online marketing? Neem dan even contact op.

 

[ssba]

MEER TIPS

Noordeindseweg 17
2651 LD Berkel en Rodenrijs

06 – 24 90 41 77
patrick@socialgatto.nl

KvK: 27378337